30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Öğrenci servisi minibüse çarptı

Ayazağa Maslak bağlantı yolu üzerinde hatlı minibüsle öğrenci servisinin çarpışması sonucu 2'si öğrenci 7 kişi yaralandı.

Saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Ayazağa-Metro hattında çalışan 34 M 1430 plakalı minibüs, virajı alamayınca karşı yönden gelen ve Şişli Levent Koçak Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyan okul servisiyle kafa kafaya çarpıştı. 34 TG 8804 plakalı servisin şoförü Güzel Tanış araç içinde sıkışırken, 2 öğrenci, hatlı minibüsün şoförü Necati Adıgüzel, minibüste bulunan Sabit Çakırkaya ve kızı Fatma Çakırkaya ile bir yolcu yaralandı. Yoldan geçmekte olan bir kargo şirketine ait kamyon da, kaza yapan araçlara çarpmamak için yolun dışına çıktı.

Yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans istendi. Sağlık ekipleri bir yandan sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlatırken, bir yandan da diğer yaralılar ambulanslarla Şişli Etfal Hastanesi ve Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Çevre sakinleri, söz konusu virajda daha önce de benzer kazalar meydana geldiğini belirterek, yetkililerin virajı elden geçirmesini talep etti. Kaza nedeniyle tıkanan yol, araçların çekilmesinin ardından normale döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 19:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?