6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Öğrencilerin gözü önünde cinayet

(ÖZEL HABER) ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDEKİ BIÇAKLI KAVGA KANLI BİTTİ

Kasımpaşa'da bir taksici ile balıkçı arasında "içki içme" meselesi yüzünden çıkan ve ilköğretim öğrencilerinin gözü önünde gerçekleşen bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay Kasımpaşa'da bulunan Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlköğretim Okulu'nun yakınında saat 08.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, okulun karşısındaki taksi durağında çalışan Harun Girgin, eskiden beri husumetli olduğu balıkçı Servet Erdoğan'ı sabah saatlerinde durağın yakınında içki içerken gördü. Girgin, Erdoğan'ı uyararak "Burada içki içme" diye çıkıştı. İkili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yakınlardaki bir işyerinin güvenlik görevlisi ile yoldan geçen vatandaşlar tarafları ayırmaya çalıştı.

Okula gelen öğrenciler de kavgayı şaşkınlıkla izlerken, şahıslar birbirlerini yumruklamayı sürdürdü. Kavganın daha da büyümesi üzerine cebinden bıçağını çıkaran Harun Girgin, Servet Erdoğan'ın bıçakladı. Yaşanan dehşet anları bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, aldığı bıçak darbelerine rağmen Erdoğan, yakınlardaki bir lokantandan aldığı ekmek bıçağıyla Harun Girgin'i kovaladı ardından da öğrencilerin gözü önünde Girgin'i bıçaklamaya başladı. Kanlar içinde yere yığılan Girgin, arkadaşları tarafından hastaneye götürülmek üzere bir taksiye bindirildi. Taksiyle Haliç Polis Merkezi önünde kadar gelen Girgin'in arkadaşları yolda gördükleri ambulanstaki görevlilerden yardım istedi. Sağlık görevlileri taksinin arka koltuğunda bulunan Harun Girgin'in öldüğünü belirlerken, karakolun önüne gelen Girgin'in yakınları ise sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Girgin'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öte yandan olay sırasında bıçaklanan Servet Erdoğan ise ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Dehşet anlarına tanıklık eden öğrenciler, "Gözümüzün önünde boğazını kesti. Sonra taksiyle hastaneye kaldırıldı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(ÖZEL HABER) ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDEKİ BIÇAKLI KAVGA KANLI BİTTİ
(ÖZEL HABER) ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDEKİ BIÇAKLI KAVGA KANLI BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 12:57:02
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 14:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?