3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Öğretmenin katili elektrikçisi çıktı

Acıbadem'de öğretmen Gülseren Karakaş'ı evinde hunharca öldüren elektrikçi Ferhat Bilgin gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Bilgin, "Beni aşağılamıştı" dedi

Acıbadem'deki evinde vahşice öldürülen Orhan Veli Kanık İlköğretim Okulu öğretmeni Gülseren Karakaş'ın (30) katil zanlısı elektrikçi Ferhat Bilgin (25) gözaltına alındı. Bilgin, evine birkaç kez tamir işleri için gittiği öğretmeni, kendisini aşağıladığı için öldürdüğünü söyledi.


Önceki gün evinde boğazı kesilerek öldürülen Karakaş'ın katilinin yakalanması için polis araştırma başlattı. Polis, çevredeki esnafla konuşarak bilgi topladı. Şüpheli Bilgin'in, bir süre önce çalıştığı elektrikçiden ayrıldığı belirlendi. Bilgin'in babasının Alemdağ'daki evine baskın yapan polis, zanlının olay günü giydiği kanlı gömleği buldu.


Babasının evinde pusu
Pusu kuran polis, Bilgin'i babasının evine girerken gözaltına aldı. Elindeki falçata yarasını ve kanlı gömleği izah edemeyen Bilgin, suçunu itiraf etti. Bilgin, ifadesinde yolda gördüğü Karakaş'ı evine kadar takip ettiğini, zili çaldıktan sonra kapının açılması üzerine zorla içeri girdiğini söyledi. Bilgin, aralarında tartışma çıkan öğretmene falçatayla vurduğunu, banyoya kaçması üzerine mutfaktan aldığı bıçakla öldürdüğünü anlattı.
Zanlı, bıçakladığı Karakaş'a ölmeden önce su verdiğini de söyledi. Evden aldığı bilgisayarı bir internet kafeye 275 YTL'ye sattığını belirten Bilgin, cep telefonunu ise attığını itiraf etti.

Milliyet
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 05:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?