1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Okmeydanı'nda silahlı saldırı

Okmeydanı Ümit Siteleri A Blok 80 numarada oturan Kadir Baskın (47), saat 01.00 sıralarında kimliği belirsiz iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. 

Apartman girişinde meydana gelen saldırıda kasıklarına iki kurşun isabet eden Baskın, asansöre kadar yürümeyi başararak saldırganların elinden kurtuldu. 

Okmeydanı'nda evinin girişinde 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Kadir Baskın, kasıklarından vuruldu. Olayın ardından asansöre kaçmayı başaran Baskın, bu sayede hayatını kurtarmayı başardı. 

Saldırganlar olayın ardından kaçarak izleri kaybettirdi. Yaralı Kadir Baskın ise olay yerine gelen ambulansa Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin yapmış olduğu araştırmada dört adet mermi kovanı ile bir adet mermi çekirdeği bulundu. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirin kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Bu arada olay yeri inceleme ekipleri, apartman kapısının camına isabet eden bir mermi çekirdeği tespit etti. Baskın'ın kasıklarından vurulması sebebiyle polis, olayın namus davası olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 09:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?