4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Oksijen tüpü ile kuyumcu soygunu

Erenköy'de bir kuyumcu dükkanının duvarını oksijen tüpüyle delerek içeri giren hırsızlar 2 kilogram altını alarak kayıplara karıştı.


Edinilen bilgilere göre, İstasyon Caddesi Hatboyu sokak üzerindeki bir kuyumcuya gece geç saatlerde gelen hırsızlar dükkanın duvarını delerek içeri girdi. İçerdeki çelik kasayı yanlarında getirdikleri oksijen kaynak tüpüyle açan hırsızlar kasadan yaklaşık iki kilogram altın aldı.

Hırsızlar başka bir çantaya da dükkandaki ziynet eşyalarını doldurdu ancak dükkanın bulunduğu dışarıdan gelen sesler üzerine doldurdukları çantayı bırakıp iki kilogram altınla kaçtı. Dükkan sahibi Mehmet Fatih Surur sabah erken saatlerde işyerini açmaya geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. Dükkanın duvarının delinmiş olduğunu gören Surur içeri girdiğinde kasanın açıldığını ve altınların çalındığını fark etti.

Soyulduğunu anlayan dükkan sahibi durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki kğ altınla kayıplara karışan hırsızları yakalamak için parmak izi çalışması yaptı. Dükkan sahibi Mehmet Fatih Surur da dükkana gelen polislere olayla ilgili bilgi verdi. Hırsızlığın gerçekleştiği dükkanın bitişiğinde işyeri
sahibi olan Gökhan Zilelioğlu da "Kuyumcu arkadaşımız geldi dükkanı açınca birden duman çıktı kapıyı açtığımızda beton duvarın oksijen tüpüyle delindiğini ve dükkanın soyulduğunu öğrendik" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 17:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?