30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Okul maratonu başladı

2009-2010 öğretim yılı bugün başladı. Büyük bir heyecanla okuluna koşan milyonlarca öğrenci, yeni bir maratona start verdi. Yeni eğitim dönemi açılışı sırasında birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, açılışa gündemde yer alan demokratik açılım damgasını vurdu.

Yeni öğretim yılının başlaması nedeniyle okullarda büyük bir heyecan vardı. Erken saatlerde okulların bahçesini dolduran çocukların yaşadığı mutluluk gözlerine yansırken, birçoğunun da heyecanlı oldukları görüldü. Okulun açılış nedeniyle duygularını dile getiren çocuklar, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın verdiği mutluluğu dile getirdiler. Yeni eğitim döneminin açılışında konuşan Altınyıldız İlköğretim Okulu müdürü ise öğrencilere Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun mesajını iletti. Çoğunluğu gündemdeki demokratik açılıma paralel mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yer aldı.

Öğrencilere, hiçbir arkadaşlarına etnik köken, din ve cinsiyet ayırt etmeksizin eşit yaklaşmaları, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde hareket etmeleri tavsiyesinde bulunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 09:28:11
Güncelleme :24 Eylül 2009 Perşembe 09:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?