30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Okumuş partililerle buluştu

Önümüzdeki pazar günü gerçekleştirilecek olan MHP İstanbul İl Kongresi'nde İstanbul İl Başkanlığı'na aday olan Nusret Okumuş, Sheraton Otel'de düzenlenen yemekte partililerle buluştu.

Okumuş, il başkanı olması durumunda teşkilatı daha dinamik bir yapıya kavuşturmak için çalışacaklarını söyledi. MHP İstanbul İl Başkanlığı'na aday olan Nusret Okumuş, partililerle yemekte bir araya geldi.

Yemeğe, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı Erdoğan Aslıyüce ve çok sayıda partili katıldı. Burada bir konuşma yapan Nusret Okumuş, İstanbul'un seçimleri doğrudan etkileyen bir il olduğuna değinerek, "İstanbul'da beliren siyasi eğilim ve yönelimler, Türkiye genelini de benzer oranlarda etkilemektedir" dedi. Okumuş, zor bir göreve talip olduklarını vurgulayarak, "Teşkilatımızı daha dinamik bir yapıya kavuşturmak için çalışacağız. Eğer başkan olamasak da partimizde kazanan arkadaşla birlikte verilen görevi yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 09:48:00
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 10:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?