7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Öldüğü 6 gün sonra ortaya

(ÖZEL HABER) - YAŞLI KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Etiler'de 50 yaşındaki kadın bir evinde ölü olarak bulundu. Yaklaşık 6 gün önce öldüğü tahmin edilen kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Nispetiye Caddesi A Blok No: 3'teki evde tek başına yaşayan Ufuk Ecim'in komşuları, Ecim'in uzun zamandır evden çıkmadığını fark edip durumu polise bildirdi. Polis, çilingir marifetiyle girdiği evde Ecim'in cesedi ile karşılaştı. Aşırı koku nedeniyle cesede ulaşamayan ekipler, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri oksijen tüpleriyle daireye girerek cesedi çıkardı. Banyoda ölü bulunan ve yaklaşık 6 gün önce öldüğü tahmin edilen Ecim'in evinde inceleme başlatıldı. Yapılan incelemelerin ardından ceset, İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Ecim'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra kesinlik kazanacak. Bu arada annesinin ölüm haberini alan ve ismi öğrenilemeyen oğlu da olay yerine geldi. Ecim'in oğlunun oldukça soğuk kanlı olduğu gözlendi. Ufuk Ecim'in komşuları ise meydana gelen olayı evlerinin penceresinden izlemekle yetindi.

Çevrede oturan bir vatandaş, "Ceset 6 gündür buradaymış, ne arayan olmuş ne de soran" diye konuştu.

Ölüm vakasını şüpheli bulan polis olayla ilgili inceleme başlattı.

(ÖZEL HABER) - YAŞLI KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 09:35:04
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 12:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?