2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Olgun Şimşek karakolluk oldu

Gazeteciler tarafından takip edilince tartışma çıkararak karakolluk olan oyuncu Olgun Şimşek'in yardımına meslektaşı Yılmaz Erdoğan yetişti. Basın mensupları, Erdoğan'ın araya girmesi üzerine şikayetlerinden vazgeçince, gözaltındaki Şimşek serbest bırakıldı.
 
Magazin gazetecileri, Beşiktaş'ta bir balıkçıda eski eşi Şebnem Sönmez, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Demet Akbağ'ın eşi ile birlikte balık yiyen Olgun Şimşek'i, çıkışta takibe aldı. Takip sırasında gergin anlar yaşanırken, sinirlenen Şimşek Levent'te gazetecilerin aracını durdurdu. Şimşek, magazin gazetecilerinin kullandığı otomobile kendi otomobiliyle çarparak hasar verirken, olay yerine polis çağırıldı.

Tartışma yaşandığı sırada, olay yerine oyuncu Yılmaz Erdoğan geldi. Basın mensuplarının şikayeti üzerine gözaltına alınan Olgun Şimşek, Beşiktaş Merkez Karakolu'na götürüldü. Basın mensupları ve Şimşek, karakolda ifade verirken, Yılmaz Erdoğan araya girerek gazetecilerin şikayetten vazgeçmesini istedi. Basın mensupları, Erdoğan'ın araya girmesi üzerine şikayetten vazgeçti. Bunun üzerine Olgun Şimşek serbest bırakıldı. Yılmaz Erdoğan ise olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Keşke olmasaydı ama olmuş. Ben de sakinleştirmek için geldim. Böyle olaylar basit şeyler. Bizim arkadaşlar biraz daha sakin olsalar" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 10:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?