3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ölüm okul bahçesinde yakaladı

İstanbul Bahçelievler'de bir okulun bahçesinde oynayan 3 yaşındaki kız, okul kantinine mal getiren kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Yenibosna'da oturan 3 yaşındaki Nisanur Şanlıer, 5 yaşındaki bir arkadaşı ile Kuleli İlköğretim Okulu'nun bahçesine oyun oynamak için geldi. Burada arkadaşı ile top oynamaya başlayan Nisanur Şanlıer, uzaklaşan topun peşinden koştu.


Bu sırada okulun kantinine mal bırakmaya geldiği belirtilen, Gökhan Ş'nin (29) kullandığı 34 UE 5829 plakalı kamyonet, duramadı ve küçük kıza çarptı.
Kamyonetin üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralanan çocuk, araç sürücüsü Gökhan Ş. ve bir görgü tanığı tarafından Özel Yenibosna Hastanesi'ne kaldırıldı. Nisanur Şanlıer, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Kazanın ardından kamyonet sürücüsü Gökhan Ş. gözaltına alınarak 75. Yıl Polis Merkezi'ne götürüldü. Çocuğun cesedi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 14:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu uslu IP: 85.97.105.xxx Tarih : 6.06.2008 22:07:20

ya bir kere okul tpo sahası yada park deil bir kere onu oraya bıraakanında suçu var nie o da kendini suçlamıo onunda sucu var ama bu hatalar kücük nisanurumuzu geri getirmez...