1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ölüme götüren sevgili tutuklandı

Avcılar’da bariyere çarpan motosikletten düşen genç kızın ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü tutuklandı.

E-5 Karayolu’nun Denizköşkler Mahallesi mevkinde kullandığı 34 ET 8085 plakalı motosikletiyle bariyere çarptığı sırada arkasından düşen kız arkadaşı Özlem Yolcu’nun (20) ölümüne ilişkin gözaltına alınan Tufan Bal’ın (29) Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı. Küçükçekmece Adliyesine gönderilen Bal, Savcı Şefik Akyıldırım tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesince tekrar sorgulanan Tufan Bal, "Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tufan Bal’ın tutuklanmasına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan avukatı Cansever Korkmaz, müvekkili ile Özlem Yolcu’nun yaklaşık 6 yıldır arkadaş olduklarını ve evlenmeyi düşündüklerini söyledi. Olayın çok üzücü olduğunu söyleyen Cansever, müvekkilinin de Yolcu’nun ölümünden büyük üzüntü duyduğunu kaydetti. Bu arada, gözaltına alındığında aşırı alkollü olduğu öne sürülen Bal’ın, emniyette ifade vermediği belirtildi.

SAVCIYA KONUŞTU

Avcılar Asayiş Büro Amirliği'nde sorgusu tamamlanan Bal (29), Küçükçekmece Adliyesi'nde savcı tarafından tutuklanması istemiyle Nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

İfadesi alınan Bal, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Özlem Yolcu ile olay günü eğlendiklerini ve kendi evlerine gitmek için motosikletle yola çıktıklarını söyledi. Özlem'i çok sevdiğini belirten Bal, "Alkollüydüm. Özlem'in düştüğünü hatırlamıyorum. Pişmanım" dedi.

Öte yandan, Özlem Yolcu’nun cenazesinin yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak toprağa verilmek üzere Samsun’a götürüldüğü öğrenildi.

ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 18:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?