4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Önce dövdü, sonra yardım etti

İSTANBUL Maltepe'de parasını gasp etmek için üzerini aradığı çocuğun yakınları tarafından tekme- tokat dövülen 27 yaşındaki Resul Sönmez, kaçmak için 10 metre yüksekliğindeki tünelin üzerinden yola atladı. Bacakları kırılan Resul Sönmez’in hastaneye kaldırılmasına gasp etmeye çalıştığı çocuğun babası yardım etti.


Maltepe Semti Küçükyalı Mahallesi'nde oturan 12 yaşındaki S.G.'nin önü, D-100 Karayolu Küçükyalı Tüneli’nin üzerinde uyuşturucu satmak ve hırsızlık suçlarından sabıkalı Resul Sönmez tarafından kesildi. Ablasının çantasının kapkaç yoluyla alındığını belirten Resul Sönmez, S.G.'ye, kapkaççının kendisine benzediğini söyledi. Resul Sönmez, yakınlardaki bir parka götürdüğü S.G.'nin üzerini aradı, ancak bir şey bulamadı.


Olay yerinden ağlayarak ayrılan S.G., eve giderek durumu babası Mehmet Güngör'e anlattı. Bunun üzerine Mehmet Güngör, birkaç yakını ve arkadaşını da alarak olayın geçtiği parka gitti. Mehmet Güngör ve yanındakiler, Resul Sönmez'i banklardan birinde uyurken buldu, tekme- tokat dövmeye başladı. Güngör ve yanındakilerin elinden kurtulan Resul Sönmez, kaçmak için tünelin üzerinden D-100 Yanyol’a atladı. Bacakları kırılan ve acı içinde yerde kıvranan Resul Sönmez'in yardımına Mehmet Güngör koştu. Güngör'ün çağırdığı ambulansla Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Resul Sönmez tedaviye alındı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 11:46:15
Güncelleme :23 Temmuz 2008 Çarşamba 11:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?