3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Önce tartıştı, sonra silahla vurdu!

Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir sebeple tartıştıkları şahıs tarafından silahla vurulan 2 kişiden biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soyadı öğrenilemeyen Coşkun isimli bir kişi ile Salih Topuz (42) ve Hüsnü Demirkol arasında İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Taraflar, bir süre tartıştıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Coşkun isimli kişi, tartışmadan bir süre sonra Tarlabaşı Bulvarı üzerinde, Zambak Sokak girişinde yollarını kestiği Topuz ve Demirkol'a silahıyla ateş etti. Çok sayıda kurşunun isabet ettiği Demirkol olay yerinde hayatını kaybederken, Topuz ise ağır yaralı olarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan taksiye binerek kaçarken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Görgü tanıkları, "Siyah giyimli bir şahıs, Topuz ve Demirkol'un yanlarına gelerek önce üzerlerine ateş etti. Daha sonra kafasına sıktı. İkisi yere düştü. Havaya da ateş etti. Taksiye binip kaçtı" dedi.

Polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 10:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?