30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Önümüzdeki 5 yılı konuştular

Sultangazi, Eyüp, Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa belediye başkanları, önümüzdeki beş yıl içinde yapılacak çalışmalara ilişkin durum değerlendirmesi yapmak amacıyla bir araya geldi.

İstanbul ikinci bölge belediyelerinden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, birbirine sınır olan belediyelerinin ortak sorunlarına ortak çözümler aradı. Toplantıda, özellikle dört dönem üst üste seçilen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, tecrübelerini yeni seçilen başkanlarla paylaştı.

Bürge yeni seçilen başkanlara, halkla sürekli iç içe olmalarını ve onlarla her zaman istişare etmelerinin önemli faydalar sağlayacağını tavsiye etti. Toplantıya ev sahipliği yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da, toplantının ilçeye hizmet açısından çok verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi: "Birbirine sınır olan belediyelerin değerli başkanlarını Sultangazi'de ağırlamaktan mutluyum. Her zaman fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geleceğiz." Yıllarca değişik alanlarda halka hizmet ettiklerini kaydeden Altunay, makamın hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getirdi.

Başkanlar özellikle ilçelerin temel sorunlarından olan, kaçak yapılaşma, yeşil alan ve otopark gibi konularda fikir alışverişinde bulundu.

 

Hüseyin Keleş - Zaman
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 19:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?