4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Onur Air bahar kampanyası başladı

Onur Air, bahar kampanyası çerçevesinde 30 Mart'ta bin 3 bilet, 13 YTL'den satacak. 

Onur Air'den yapılan açıklamaya göre, biletler internet, çağrı merkezi ve acentelerden temin edilebilecek ve 3 gün geçerli olacak kampanyanın son bileti 3 Nisan'da kullanılacak. 13 YTL'den satışa sunulan biletler akaryakıt harcı ve hizmet bedeliyle birlikte 41 YTL'ye mal oluyor. Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, "Kampanyalarımızda her rakamın bir sırası var. Bu defanın rakamı ise üç. O yüzden kampanya 3 gün sürüyor, 3 Nisan'da sona eriyor, biletler 30 Mart'ta alınıyor, her bilet 13 YTL'den satılıyor ve toplam bin 3 bilet yolculara bu kampanyada sunuluyor" dedi.
1 Nisan'da herkesin birbirine sürpriz şakaları yaptığını da hatırlatan Bolukçu, "Biz de yolcularımıza faydalanabilecekleri küçük bir şaka yaptık. Tek fark bu şakanın gerçek olması" diye konuştu. 

1 Nisan'dan itibaren yaz tarifesine geçen Onur Air, 25 uçaklık filosuyla iç hatlarda İstanbul merkezli toplam 13 noktaya günde 54 sefer düzenleyerek sezonda yaklaşık her gün 10 bin civarında yolcu taşıyor. Yaz tarifesiyle birlikte Dalaman seferlerine de başlayacak olan Onur Air, aynı zamanda 14 ülkede 68 noktaya uçuş yapıyor.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 12:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?