30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Organizatörler istanbulda buluşuyor

Dünyadaki dolaylı geliri 250 milyar dolar olarak hesaplanan kongre turizmi pazarının dünya devleri 30 Ocak'ta İstanbul'da bir araya geliyor.

Kongre ve toplantı organizatörlerinin uluslararası ortaklığı olan INCON Group, toplantısı için İstanbul'a gelecek olan devlere, kuruluşun Türkiye ortağı Serenas Group ev sahipliği yapacak. 34 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın önemli 72 şehrinde ofisi bulunan INCON grubun, ortak şirketlerinin yöneticileri ve uzmanlarının katılacağı toplantının açılışında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da hazır bulunacak.

Konuyla ilişkin bir açıklama yapan Serenas Group Genel Müdürü Mustafa Gürbüz, INCON Group'un, küresel konferans sektöründe çok önemli bir karar mekanizması olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"INCON'un Türkiye toplantısına, turizm ve toplantı endüstrisinin Türkiye'deki kilit isimleri, Turizm Bakanlığı Yetkilileri ve İstanbul Valiliği, Türkiye'nin önde gelen 9 Profesyonel Konferans Organizasyon firması ile 60 tıbbi kurumun, 30 ilaç firmasının ve 6 uluslararası endüstri basını üyesinin temsilcileri katılacak".

AIM Group'tan GianLuca Buongiorno, CPO Hanser Service'ten Inge Hanser, MCI'dan Robin Lokerman ve AIMS Uluslararası Kongre Hizmetlerinden Susanne Kostka gibi INCON liderlerinin katılacağı toplantıda; Tıbbi Toplantıların Geleceği'nden, Günümüz Dünyasında Kongre Piyasasına kadar birçok konuda bilgiler aktarılacak.

INCON Group, dünya genelinde kongre, etkinlik organizasyonu ve dernek yönetimi yapan şirketlerin bir araya gelerek oluşturduğu, 34 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en büyük organizasyon ortaklığıdır. INCON Group, her yıl yaklaşık 300 uluslararası kongre organize ederek, 150.000 katılımcıya hizmet verir.
Dünyanın her yerinde aynı kalite anlayışını benimseyen INCON ortakları, global değerleri, yerel knowhow'u ve ortak bilgi paylaşımını benimseyerek global bir network oluşturmuştur.

Bu sayede dernek ve şirketler, dünyanın her yerinde INCON'un sağladığı ayrıcalıklara ve kalite standardına ulaşabilirler. INCON'un tüm ortakları, kongre destinasyonu ayırmaksızın, müşteri hizmet kalitesinin devamlılığını garanti etmek için birlikte çalışırlar. Hizmet sektörünün farklı dallarında faaliyet gösteren şirketleri çatısı altında toplayan Serenas Group, 10.yılını kutluyor. Alanında uzman altı farklı şirketle sektörün öncüsü olan Serenas Group,1999 yılında Ankara'da kuruldu. Ankara merkez, İstanbul ve Kıbrıs Şube ofisleriyle hizmete devam eden Serenas Group, 2007 yılında dünyanın önde gelen kongre, toplantı ve incentive organizatörlerinin oluşturduğu INCON ortaklığına kabul edildi.

INCON'un Türkiye'deki tek ortağı olan Serenas Group, müşterilerine; oluşturduğu küresel hizmet ağı ile daha güçlü ve köklü ilişkileri; yerinden yönetim ile ulaştırarak mükemmel sonuçları sunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?