4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Organize suç örgütüne operasyon

İstanbul'da çıkar amaçlı bir suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda, aralarında bir reklam ajansı sahibi ve bir mankenin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Azeri uyruklu bir iş adamının Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmasıyla harekete geçti. İş adamı, savcılığa yaptığı başvuruda, birlikte yaşadığı mankenin eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Başvuru üzerine harekete geçen polis, aralarında ünlü bir reklam ajansının sahibi M.Ö. ile S.B. isimli mankenin de bulunduğu 7 kişiyi gözaltına alarak, emniyete getirdi. Operasyonda el konulan biri lüks Lincoln marka cip 2 araç ise, emniyet garajına çekildi.


Polisin şüphelileri gözaltına almasının ardından operasyona ilişkin ilk bilgiler de netleşmeye başladı. İddiaya göre Azeri uyruklu iş adamının, ünlü bir manken ile birlikte yaşadığı ve bu mankenin eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı. Tehdit ettiği iddia edilen kişinin de iş adamı olduğu ve bu haberler nedeniyle daha önce de basında yer aldığı öğrenildi.


Gözaltına alınanlar arasında Akmerkez'de çalışan bir kadın ile bir televizyon kanalının muhabirinin de bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ederken, olayla ilgili soruşturma da çok yönlü olarak sürdürülüyor.

..
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 22:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?