30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ortaç, Sarıgül'den ne istedi?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. Şişli Belediyesi ile çocuklar için ortaklaşa bir park yapacaklarını duyuran Ortaç, seçim öncesi Sarıgül'e başarılar diledi

Serdar Ortaç, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti.

Belediye binasına saat 17.00 sıralarında gelen Ortaç, Sarıgül ile yaklaşık yarım saat görüştü. Seçimlerde Sarıgül'e başarılar dilemek için ziyaretini ifade eden Ortaç'ın Sarıgül'den bir de ricası oldu. Ortaç, çocukların oynayabileceği bir parkın yapılması için başkandan destek olmasını istedi.

Bunun üzerine destek sözü veren Sarıgül, "Ben de çocukluğumu yaşayamadım. Bunun eksikliği var üzerimde. Böyle Serdar Ortaç gibi sanatçılarımız duyarlı davranarak, çocuklara oynayabilecekleri bir alan bırakmak istiyor. Biz de Şişli Belediyesi olarak bu isteği hemen yerine getireceğiz. 20-25 gün içerisinde Kurtuluş semtinde yapacağımız parkın ismini de 'Serdar Ortaç Parkı' koyacağız" dedi.

Sarıgül'ün jesti üzerine Ortaç, "Ben de çocuklara oynayabilecekleri bir alan, insanların oturup dinlenebilecekleri bir park yaptırmak istiyordum. Bunu belediye başkanımızla konuştuk. Beni kırmayıp destekleyerek hemen yapacağını söyledi. Ben de başkanım gibi, onun yaptığı eserler gibi bir park yaptırmak istedim. Beni de insanlar yaptıklarımla anmalarını istiyorum" diye konuştu.

Ortaç, parkın açılışında halka açık ücretsiz bir konser vereceğini de ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 10:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?