4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Otel odasında dehşet

Yazı Boyutu Fatih Kumkapı'da, 45 yaşındaki Nusret Şakar ile 31 yaşındaki Özbekistan uyruklu kız arkadaşı Roza İsmailova, başlarından kurşunlanmış halde, otelde ölü bulundu.

Olay Nusret Şakar’ın işlettiği Kumkapı, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi, Hemşehri Sokak, 14 numarada bulunan Hotel Bahar’da meydana geldi. Komşuları Nusret Şakar’dan haber alamayınca otele geldiler. Komşuları Şakar ile Roza İsmailova’nın cesetlerini otelin birinci katında bulunca, hemen polise haber verdi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler işyerinde inceleme yaptı.

Şakar’ın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Şakar ve İsmailova’nın cesetleri nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, otelde kalan 9 müşteriyi bilgilerine başvurmak için Kumkapı Polis Merkezi’ne götürdü.

Komşuları, Şakar ile Özbekistan uyruklu 3 otel çalışanı arasında bir süredir tartışmalar yaşandığı, dün akşam saatlerinde ise kavga çıktığını ve 3 el silah sesi duyduklarını söyledi. Polis, otelden ayrılan 3 otel çalışanını arıyor.

 

...
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2011 Salı 13:40:16
Güncelleme :12 Nisan 2011 Salı 16:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?