30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Otogarda bilet skandalı!

Bayram sebebiyle yoğunluk yaşanan Harem Otogarı'nda birçok yolcu bir firma tarafından dolandırıldıklarını iddia etti.

Bilet aldıkları firmanın otobüs göndermemesi üzerine saatlerce otogarda kalan yolcular, saatler sonra otogar yönetiminin kendilerine tahsis ettiği araçlarla bilet aldıkları yere doğru yola çıktılar.

Harem Otogarı'nda, Ankara ve İzmir'e gitmek için günün ilk saatine bilet alan yaklaşık 100 yolcu, otobüslerinin kalkış saati geldiğinde acı bir sürprizle karşılaştı. Otobüslerin kalkacağı bildirilen peronda başka bir firmanın araçlarını gören yolcular bilet aldıkları yazıhaneye gittiklerinde ise inmiş kepenklerle karşılaştı. Durumu hemen polise bildiren yolcular sabaha kadar otogarda beklemek zorunda kaldı. Saatler geçmesine rağmen mağduriyetleri giderilmeyen yolcular otogarın giriş kapısını trafiğe kapattı.

İzmir için saat 00:30'a bilet aldığını söyleyen bir yolcu "Otobüsün kalkış vakti geldiğinde peronda başka bir firmanın otobüsünü gördük. Bunun üzerine hemen bilet aldığımız şirketin bürosuna gittik. Bize bir gecikme olduğunu söyleyerek 1 saat kadar beklettiler. Saat 01:00 sıralarında büroya yeniden gittiğimizde ise kimseyi göremedik. Saatlerdir burada perişan olduk." dedi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen eylemlerini sürdüren kalabalık, otogar yönetiminin saatler sonra kendilerine otobüs tahsis edeceğini söylemesi üzerine eylemlerine son verdi.

Ankara ve İzmir yolcusu yaklaşık 100 kişi saat 05:00 sıralarında otogara getirilen minibüslerle bilet aldıkları yere doğru yola çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 11:59:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?