3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Otomobil müzayedeleri başlıyor

"arabam.com" ve TURYAP Oto, Türk otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, 25 Ekim 2008 tarihinden itibaren her Cumartesi günü "otomobil müzayedesi" gerçekleştirecek. 

Verilen bilgiye göre müzayedeler sayesinde otomobil tüketicileri yepyeni bir satış modeliyle tanışırken, alım satımda şeffaflık ve otomobillerin gerçek piyasa rayiç bedellerinin belirlenmesi anlamında da çok önemli bir adım atılmış olacak. 

"arabam.com" ve TURYAP Oto'nun, otomobil arayanı da satanı da kazançlı hale getirmeyi hedefleyen ortak girişimi, 25 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Sektöre yeni bir satış modeli getirecek olan otomobil müzayedeleri, Avrupa yakasının merkezi olarak tanımlanan Şişli'de, yaklaşık 6 bin metrekarelik "Tur Oto Pazar" alanında gerçekleştirilecek. Her hafta Cumartesi günü yapılacak olan müzayedelere katılım için bir haftalık süre boyunca arabam.com sitesi özel bir çalışma yürütecek. Buna göre; tüketiciler otomobillerini müzayedeyle satabilmek için hafta boyunca arabam.com sitesinden online, telefonla destek hizmet biriminden ise 7 gün 24 saat çalışma şartlarıyla randevu alabilecekler. Her Cuma saat 13:00'e kadar o haftanın müzayedesine kabul edilecek otomobiller; detaylı temizlik, mali kontrol ve ekspertiz hizmetlerinin ardından satışa sunulacak. Tüketiciler tarafından satış için bırakılacak otomobiller aktivite boyunca sigortalanacak. İhtiyaç duyması halinde kiralık otomobil hizmeti de verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 21:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?