1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Otomobil otobüs durağına daldı: 1 ölü

Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsünün durakta bekleyen vatandaşların arasına dalması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, 34 BK 7553 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan S.Ö, E-5 Karayolu Kozyatağı mevkiinde aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracını kontrol edemeyen S.Ö., PTT Hastanesi otobüs durağında bekleyen yolcuların arasına daldı. Kaza nedeniyle panik yaşanırken, otomobil durakta bekleyen Satılmış Uğur (33) ile eşi Ayfer Uğur (35), çocukları Erdem Uğur (5), Emre Uğur (9) ve ağabeyi Nevzat Uğur (38), Fatma Eski (37) ve oğlu Ömer Eski (7) ile Murat Ünsal'a (35) çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Ayfer Uğur, ambulansla hastaneye götürülürken, yolda hayatını kaybetti. Uğur ailesi üyeleri, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, diğer yaralılar ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 2.63 promil alkollü olduğu ifade edilen otomobil sürücüsü S.Ö. ise gözaltına alınarak Bostancı Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 17:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?