2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Otomobilde can pazarı

Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında, otomobil içinde yolcu olarak bulunan Vahide Çetinkaya isimli genç bayan koltuk ile ağaç arasına sıkıştı. Çetinkaya, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Beşiktaş Küçük Çiftlik Caddesi üzerinde Teşvikiye istikametine giden Üner İnkaya yönetimindeki 34 U 9666 plakalı BMW marka lüks araç, saat 06.00 sıralarında önce yol kenarında bulunan aydınlatma direğine, ardından da ağaca çarptı. Kazanın etkisi ile başından yaralanan İnkaya, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, aynı araç içerisinde bulunan Vahide Çetinkaya isimli genç bayan, koltuk ile ağaç arasına sıkıştı.

Uzun süre bulunduğu yerden kurtarılmasını bekleyen Çetinkaya, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin aracın kaporta bölümünü kesmesi üzerine sağlık ekipleri de araç içerisinde sıkışan Çetinkaya'ya ilk müdahaleyi yaptı. Çektinkaya ve sürücü Üner İnkaya Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan kazada yaralanan şahıslar basın mensuplarının görüntü almasını istemeyerek, köşe bucak kaçtı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 10:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?