4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Otomobiliyle dereye uçtu

Kadıköy'de aracının hakimiyetini kaybeden sürücü dereye uçtu. Dereye uçan aracının içinde kalan vatandaş, olay yerine gelen itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından çıkarıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.30 sıralarında Yenisahra Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Bahçecik Sokak'ta meydana geldi. Ahmet Yavuz (50) idaresindeki 34 VJ 1693 plakalı araç, cadde üzerinde ilerlerken sürücü bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. 

Aracını toparlayamayan Yavuz, cadde boyunca devam eden dereye uçtu. Yaklaşık 2 metre derinliği olan dereye uçan Yavuz'un aracı ters döndü. Olayı gören vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, önce aracının içinde kalan Yavuz'u bulunduğu yerden çıkardı. Takla atan aracının hemen yanında ilk müdahalenin yapılmasının ardından Yavuz, sallan halatlara bağlanan sedye ile yukarı çekilerek, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Takla atan araç ise olay yerine gelen çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 09:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?