6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Oyuncak silahla soygun

OYUNCAK SİLAHLA SOYGUN

Pendik Kaynarca'da bir benzin istasyonunu kar maskesi ve oyuncak silahla soyan iki kafadar yakalandı.

Pendik Kaynarca'da bir benzin istasyonunda yaşanan soygun, ilginç bir tesadüfle çözüldü. Sabaha karşı bir benzin istasyonuna gelen kar maskeli iki şahıs, pompacıyı ve markette bulunan görevliyi oyuncak silahla etkisiz hale getirdi. Kasada bulunan 2.500 TL'yi alarak kayıplara karışan iki kafadar, marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay yerine gelen polisler, güvenlik kamerasını incelerken ilginç bir tesadüf yaşandı.Polisler, kamerada gördükleri iki genci olaydan yaklaşık 1 saat önce şüphelenerek GBT uygulamasına tabi tuttuklarını ancak sabıkalarının bulunmaması nedeniyle serbest bıraktıklarını hatırladı. Burak K. ve Orhan D.'nin adreslerini tespit eden polisler iki zanlıyı gözaltına aldı. İki şahsın polisteki ifadelerinde, "kiraladıkları ve kaza yaptıkları otomobili yaptırmak için böyle bir soyguna giriştiklerini ve pişman

olduklarını söylediği" öğrenildi. İki zanlı çıkarıldıkları Pendik Adliyesi'nde savcı tarafından tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

OYUNCAK SİLAHLA SOYGUN
OYUNCAK SİLAHLA SOYGUN
OYUNCAK SİLAHLA SOYGUN
OYUNCAK SİLAHLA SOYGUN
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 09:47:02
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 15:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?