4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Öz kardeşe mezarlıkta kanlı pusu

ÖZ KARDEŞE MEZARLIKTA KANLI PUSU

Üsküdar'da bir kişi, mezarlıkta buluştuğu öz kardeşi tarafından bıçakla yaralandı. Şahsın oğlu da, amcasının bıçak darbelerine maruz kaldı.

Alınan bilgiye göre; Selahaddin Oğuz, anne ve babasının ölümünün ardından aralarında husumet çıkan öz kardeşi ile buluşmak üzere oğlu Onur Oğuz'la birlikte öğle saatlerinde Karacaahmet Mezarlığı'na geldi. İddiaya göre; yaşanan tartışmanın ardından, ismi henüz öğrenilemeyen şahıs, ağabeyi Selahaddin Oğuz ve 25 yaşındaki yeğeni Onur'a bıçakla saldırdı. Baba-oğul, aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanırken, saldırgan kardeş kayıplara karıştı. Selahaddin Oğuz'un ihbarının ardından olay yerine polis ve sağlık

ekipleri geldi. Kanlar içindeki Oğuz, mezarlık görevlilerine tepki göstererek, "Karacaahmet Mezarlığı içerisinde gayrimeşru işler yapan kişilere, güvenlik ve amirleri göz yumuyor. İşte şu halimize bakın kimsenin burada can güvenliği yok. Bizi burada bıçaklayarak kafamızı, gözümüzü patlattılar. Burada güvenlik kapıda yalandan duruyor ama içeride görev yapmıyorlar. Benim kardeşim beni burada mezarlığa çağırarak tuzağa düşürdü. Annem ve babamın ölümünden sonra aramızda husumet oldu. Konuşmak için beni buraya

çağırdı. Benim kardeşim mezarlığın en dibinde gayrimeşru şekilde mezarcılık yapıyor. Buradaki güvenliklerde buna göz yumuyorlar. Şu halimize bakın burada siz de olabilirdiniz, herhangi biri daha olabilirdi" dedi.

Oğuz, kameraların görüntü almasını engellemeye çalışan görevlilere de tepki gösterdi. Kardeşinin, kendisi ve oğlunu darp ederek bıçakladığı yönünde şikayette bulunan Selahaddin Oğuz, oğlu ile birlikte Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖZ KARDEŞE MEZARLIKTA KANLI PUSU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 17:01:03
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 17:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?