30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Özbey yangının şokunda!

Çıkan yangın sonucu kullanılmaz hale gelen İstanbul Gösteri Merkezi'nin sahibi Mustafa Özbey, büyük bir şok yaşadığını belirterek, "Dört dörtlük bakımı yapılan bir çadırda durup dururken bir yangın çıkıyorsa mutlaka bir sebebi olmalı. 22 milyon dolarlık çadırın tamamı yanmıştır şu anda" dedi.

İtfaiyenin soğutma çalışmaları sürerken olay yerine gelen Özbey, gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Özbey, yangının çıkış sebebiyle ilgili hiçbir bilgisi bulunmadığını belirterek, "aldığınız bir tehdit var mıydı?" sorusu üzerine, "Şu adam tehdit ediyor diye bir şey söyleyemem. Dört dörtlük bakımı yapılan bir çadırda durup dururken bir yangın çıkıyorsa mutlaka bir sebebi olmalı. Her şeyi göz önüne getirebiliriz" dedi.

İstanbul Gösteri Merkezi'nin yılda 200 gösteriye ev sahipliği yaptığını belirten Özbey, "Bu çadırı yıkmak için deprem gerekiyor. Bu çadır yıkılmaz. Böyle bir şey yok. Yangının çıkış sebebini bilmiyoruz. Ben de merak ediyorum. Bakıp öğreneceğiz. İçeride temizlik ve teknik ekip vardı. Olaya müdahale ettiler fakat yangın yukarıda başladığı için bir şey yapamadılar.

İtfaiyenin geç gelip gelmediği konusunda arkadaşların çeşitli söylemleri var. Ben şu anda bir şok yaşıyorum. Hem İstanbul çok önemli bir gösteri merkezinden mahrum, hem benim işyerim yıkıldı. Sağlıklı konuşacağım şeyler olacağını zannetmiyorum. 22 milyon dolarlık çadırın tamamı yanmıştır şu anda" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 12:15:12
Güncelleme :6 Nisan 2009 Pazartesi 12:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?