1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Özhan Canaydın'a ziyaretçi akını

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Haluk Ulusoy ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, dün ameliyat olan Galatasaray Başkanı Haluk Ulusoy'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.


Özhan Canaydın'ın tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'ne gelerek geçmiş olsun dileğinde bulunan Bakan Murat Başesgioğlu, ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan bilgi aldığını belirterek, "Çok başarılı bir ameliyat geçirmiş. Şu anda tedbir olarak yoğun bakımda. İnşallah, en kısa sürede sayın başkanımız sağlığına kavuşur. Galatasaray camiasına ve tüm spor camiasına geçmiş olsun diliyorum" dedi.


Bakan Başesgioğlu, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hafta sonu seyircisiz oynanacağının hatırlatılması üzerine ise, "Galatasaray-Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynanmasını telaffuz etmek kolay değil. Bu derbi maçlarda belki de ilk oluyor. Çok üzücü bir şey. Bundan hepimizin ders almasını diliyorum. İnşallah, güzide takımlarımızı doya doya seyretmek için böyle durumlara bir daha düşmeyiz. Her iki takıma da başarılar diliyorum. Seyircisiz de olsa milyonlarca taraftar onlardan başarı bekliyor" ifadelerini kullandı.


Babası Saffet Ulusoy'u da sağlık kontrolünden geçirmek için geldiği hastanede Özhan Canaydın'ı da ziyaret eden TFF Başkanı Haluk Ulusoy, futbol camiası olarak çok üzgün olduklarını söyleyerek, "Sayın başkanın sağlık durumu bizleri üzdüğü kadar tüm spor camiasını da üzdü. Şu anda durumu iyi. Kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Tekrar aramıza çok sağlıklı şekilde döneceğine inanıyoruz" diye konuştu.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Özhan Canayın'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Sayın başkan, fair-play ölçülerinde, centilmenliğe son derece önem veren çok değerli bir insan. Ağır bir ameliyat geçirdi. Ama ameliyatın başarılı geçmesi beni ve spor camiasını sevindirdi" dedi.


Özhan Canaydın'ın ameliyatını gerçekleştiren Memorial Hastanesi Genel Cerrahi, Çocuk Cerrahisi ve Organ Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Münci Kalayoğlu da Canaydın'ın bugün kalktığını ve yürüdüğünü belirterek, "Her ihtimale karşı yoğun bakımda tutuyoruz. Beklentilerimizin üstünde çok çok iyi gidiyor. İnşallah, yarın daha değişik bir başkan göreceğiz. Benden cumartesi günkü derbiyi izlemek istediğini talep etti. Biz de odasına televizyon yerleştirdik. Maçı izlemesini sağlayacağız. Yani, o kadar iyi durumda.


Taburcu olması için şu an çok erken. Biraz daha bekleyeceğiz" şeklinde konuştu

İha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 05:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?