3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Özürlü gençlerin pota mücadelesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı’nın düzenlediği Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası renkli görüntülerle başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Özürlüler Müdürlüğü, sosyal etkinlikler kapsamında başarılı çalışmalara imza atıyor. 

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada Türkiye'nin yanı sıra Fransa, İtalya, Polonya, İngiltere, Belçika, Hollanda, İspanya, Almanya, Danimarka ve İsveç mücadele ediyor.

Türkiye ile İtalya arasında yapılan açılış maçından önce sahneye çıkan
Çağlayan Zihinsel Özürlüler Rehabilitasyon Birimi Mehter Takımı, yaptığı gösteriyle büyük ilgi gördü.
Tamamı zihinsel özürlü çocuklardan oluşan ve profesyonel bir kadro tarafından hazırlanan Mehter Takımı gösterdiği performansla seyircilerden büyük alkış aldı.

Açılış maçında rakibi İtalya’yı 54–41 yenen Türkiye şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptı.

Turnuvanın son gönünde oynanacak final maçının ardından Zihinsel Özürlüler Mesleki Rehabilitasyon Birimi Bando Takımı da bir gösteri yapacak.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 13:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.104.14.xxx Tarih : 2.09.2006 13:13:20
işte osmanlının torunları.türk evlatları.hem mehteren takımı kurmuşlar.hemde basketbol takımı.darısı.özüzrsüz olanların başına olsun diyelim.arkadaşlarada başarılar.dileyelim.örnek olurlar inşallah her alanda spor külüplerine.saygılarımla erdal geyikçi-köçek........!