30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Para iadeli lastik kampanyası

Goodyear, yeni başlattığı kampanyayla memnun kalınmayan minibüs/kamyonet, otobüs ve kamyon lastiklerini "para iadeli" geri alıyor.


Goodyear, 16 Mart 2009 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kamyon, otobüs ve minibüs/ kamyonet ürün gruplarında belirlenmiş ebatlara yönelik, para iade garantili iki kampanya başlattı. 31 Mayıs 2009 tarihine kadar geçerli olacak kampanyalar kapsamında; tüketiciler, faturalı olarak yetkili Goodyear bayilerinden satın aldıkları lastikleri, sebebi ne olursa olsun satın alınan tarihten itibaren 3 ay içinde iade edebilecek. Para iade garantili kampanyalardan faydalanabilmek için, iade edilen lastiklerin çalışır durumda olması ve yüzde 10'dan az aşınmış olması gerekiyor.


Goodyear tarafından uygulanmaya başlanan para iade garantili kampanyalar ile ilgili olarak konuşan Goodyear Türkiye, İsrail, Kafkasya Pazarlama Direktörü Alper Yüksel, "Yaptığımız araştırmalar, ticari araç kullanan tüketicilerin, araçlarında çok uzun zaman geçirip uzun kilometreler kat ettiklerini ortaya koyuyor. Dolayısıyla, bu tüketiciler için, araçlarıyla birlikte kullandıkları lastikler de büyük önem taşıyor. Lastiğin sahip olduğu yüksek teknoloji ve kalite seçimlerinde birincil derecede önemlidir.


Bununla birlikte; kamyoncuların lastiğe duydukları güven ve ürünün bedelinin karşılığını almaları da büyük önem arz ediyor. Minibüs, kamyonet, kamyon ve otobüs lastiklerinde uygulamaya başladığımız bu kampanyalar ile müşterilerimize, ürünlerimizi test edebilecekleri fırsatlar da sunmuş oluyoruz" dedi.


Goodyear'ın "para iade garantili" kampanyaları 16 Mart - 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında, Goodyear yetkili bayilerinden faturalı olarak satın alınan lastikleri kapsayacak. Kampanyanın son günü olan 31 Mayıs 2009 tarihinde lastikleri satın alan tüketiciler, memnun kalmadıkları takdirde, aldıkları ürünleri en geç 31 Ağustos 2009 tarihine kadar iade edilebilecek.

İha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 16:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?