3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Paramkayboldu.com'da 5 YTL aranıyor

MagNet Bilişim Hizmetleri'nin hayata geçirdiği Paramkayboldu.com, her gün İstanbul sokaklarında bilerek kaybedilen 5 YTL'leri bulup postalayanlara ödül dağıtıyor. 

Paramkayboldu.com'da seri numarası belli olan kayıp 5 YTL'leri bulan talihliler, iPhone, PlayStation 3, PSP, Nintendo Wii gibi ödüllerin sahibi oluyor. Her gün başka bir 5 YTL'ye yer veren site, her 5 YTL için ayrı bir ödül veriyor. 

Paramkayboldu.com'cular ellerindeki 5 YTL'lerin önce fotoğrafını çekiyorlar, sonra bu 5 YTL'yi harcıyorlar. Ardından da Paramkayboldu.com'a seri numarasıyla birlikte kayıp 5 YTL'nin resmini koyuyorlar. Site ziyaretçilerinin ise seri numarası belli olan 5 YTL'leri bulup belirtilen adrese göndermeleri gerekiyor. 

Uzmantv.com ve itiraf.com sitelerinin de 'fikir babası' olan Ersan Özer, paramkayboldu.com fikri için kayıp ilanlarından esinlendiğini belirterek, "Sanki köpeği kaybolup ödül verenler gibi, 'Canımdan çok sevdiğim 5 liram kayboldu, bulana PlayStation vereceğim' gibi bir şey düşündüm. Oyunun kuralları son derece basit: Elimizdeki 5 YTL'lerin fotoğrafını çekip Paramkayboldu.com'da yayınlıyoruz. Sonra da bu paraları simitçide, bakkalda harcıyoruz. Eğer sitede yayınladığımız para elinize geçerse bize gönderiyorsunuz. Biz de hemen hediyenizi gönderiyoruz. Ödül 1 yıl boyunca geçerli olduğu için eskimeyecek ürünleri seçiyoruz. Sponsor olmak için başvuranlar var. Hatta bir firma araba vermek istiyor" dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?