30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Parkta satırlı dehşet

Bahçelievler'de parkta eğlenen 3 arkadaşa satırla saldıran kimliği belirsiz bir kişi, daha sonra kaçmaya çalışan şahısların arkasından silahla ateş etti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıslardan biri hayatını kaybederken, tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Bahçelievler Haznedar İstanbul Evleri Sarmaşık Sokak üzerinde bulunan Nejat Uygur Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, parka gelen S.K (20), M.U ve T.Y. (16), yanlarında getirdikleri içkileri içmeye başladı.

Bu sırada yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz birkaç kişi, 3 arkadaşı parkta içki içmemeleri konusunda uyardı. Uyarılarının ardından parktan ayrılan şahıslar bir süre sonra tekrar geri döndü. S.K, M.U ve T.Y.'ye yaklaşan şahıslardan biri yanında getirdiği satırla 3 arkadaşa saldırdı. Şahıs daha sonra belindeki silahı çıkartarak kaçmaya çalışan 3 arkadaşın arkasından birkaç kez ateş etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan S.K olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan diğer 2 kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden S.K'nın babası Ö.K, cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Olayı anlatan Ö.K, "Benim çocuğum ve 2 arkadaşı parktaymışlar. Güvenlik görevlisi ikaz etmiş. Sitede bulunan başka bir adam ise satır ve silahla gelerek 3'üne de ateş etmiş. Oğlum olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 2 arkadaşı hastaneye kaldırılmış. Polis konuyu araştırıyor" dedi.

Öte yandan, mahalle sakinleri silah sesleri üzerine camdan baktıklarını ve yaralıların yerde yattığını gördüklerini söyledi. Bir genç ise gece geç saatte evde otururken silah seslerini duyup cama çıktığında bu olayla karşılaştıklarını belirterek, "Yaralılardan daha fazla kişinin kaçtığını gördüm. Yerde yatan şahısları tekmeliyorlardı. Siyah pantolon ve ceket giyen şahısların daha sonra kaçtıklarını gördüm" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 15:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?