6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Patlamadan ucuz kurtuldular!

ALEV ALIP PATLAYAN OTOMOBİLDEN UCUZ KURTULDULAR* PATLAMA ANI KAMERADA

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda ilerleyen otomobil alev topuna döndü. Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan beş kişilik aile alevlerin arasından son anda kurtuldu.

Olay, TEM Otoyolu Edirne istikameti Silivri gişeleri geçtikten 3 kilometre sonra sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Bankacı Mustafa Çamlar (31), 34 FB 9817 plakalı otomobille kendisi gibi bankacı olan eşi Didem Çamlar (28), 1 buçuk yaşındaki çocukları Duru Çamlar, kayınpederi emekli subay Ahmet Gültiken ve kayınvalidesi Nesrin Gültiken ile tatil için Çanakkale'deki yazlıklarına giderken aynadan otomobilinin alev aldığını gördü. Yangın tüpünün bulunmadığı otomobilde sürücü Çamlar ile araçta

bulunan aile, emniyet şeridine çekilen araçtan dışarıya fırladı. Bu sırada Didem Çamlar, otomobilin arkasında bebek koltuğunda uyuyan minik Duru'yu, yaşadığı paniğin telaşıyla kurtarmakta güçlük çekti.

Tatilleri zehir olan aile, kendilerini yol kenarındaki şarampole attıktan sonra yanan otomobilleri için olay yerine itfaiye ve polis istedi. Otomobilinin yanışını üzgün gözlerle izleyen sürücünün kayınpederi Ahmet Gültiken, olayın bir anda meydana geldiğini, neye uğradıklarını şaşırdıklarını belirtti. Yangında arka koltukta bebek koltuğunda uyuyan minik Duru'nun annesi Didem Çamlar ise, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Didem Çamlar, aracın birden alev

aldığını, kendilerini dışarıya güçlükle attıklarını söyledi. Çamlar, yaşanan panikle çocuğunu koltuktan güçlükle kurtardığını sözlerine ekledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yer yer patlamaların da yaşandığı olayda yanan otomobile su ve köpükle müdahale etti. Yangın, itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında TEM Otoyolu Edirne istikametine seyreden otomobillerin durmadan devam etmesi dikkat çekti.

Yangın sonucu otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ALEV ALIP PATLAYAN OTOMOBİLDEN UCUZ KURTULDULAR* PATLAMA ANI KAMERADA
ALEV ALIP PATLAYAN OTOMOBİLDEN UCUZ KURTULDULAR* PATLAMA ANI KAMERADA
ALEV ALIP PATLAYAN OTOMOBİLDEN UCUZ KURTULDULAR* PATLAMA ANI KAMERADA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 08:27:00
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 16:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?