6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Pazar gününe dikkat!

Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda Pazar günü yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Pazar günü 10:00-17:00 saatleri arasında Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle aynı gün saat 07:30'dan itibaren gerektiğinde bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Trafiğe kapatılacak cadde, sokak ve noktalar ise şöyle; Onuncuyıl Caddesi (Sahil kuzey güney girişleri ve Belgratkapı arası), Zeytinburnu Varyanttan Zeytinburnu'na giriş, Taşhanlar Varyanttan Zeytinburnu Abay Caddesi girişler, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abaya Caddesi ve Zakir Başı Sokak, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü, Kazlıçeşme Pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi) trafiğe kapatılacaktır.

Gerektiğinde Mevlana Kapı Kavşağı sahil istikameti, Yenikapı istikameti, Galeria ilerisi Zeytinburnu Köprüsü ve Samatya Işıklar Ataköy istikameti ve ihtiyaç duyulması durumunda Zeytinburnu Kazlıçeşme mevkii ve çevresindeki yollar.

Alternatif güzergahlar ise şöyle;

Emine Erkul Caddesi ve Emine Erkul Caddesinden E-5'e katılım,
Yeni Kapı Mustafa Kemal Paşa Bulvarından Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesine ve Millet Caddesine katılım,
Topkapı'dan E-5 Güney-Kuzey katılım

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 17:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?