6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Pazarcı-zabıta muharebesi!

PAZARCI EYLEMİ

Avcılar'da, pazar yerinin değiştirilmek istenmesi üzerine günlerdir eylem yapan pazarcılara zabıta ve polis ekipleri müdahale etti. Avcılar Belediyesi önündeki müdahale sırasında polis tazyikli su kullanırken, öfkeli pazarcılar içi meyve-sebze dolu kasaları güvenlik güçlerine fırlattı. Yaralananların olduğu olayda, atılan bir kasa İHA kameramanının başına isabet etti.

Parseller'de kurdukları Cuma pazarının yerinin değiştirilmesini istemeyen ve tepkilerini günlerdir farklı şekillerde ortaya koyan pazarcıların bugünkü eylemine zabıta ekipleri müdahale etti. Avcılar Belediyesi önünde toplanarak tepkilerini dile getiren pazarcılara zabıtanın müdahalesiyle ortalık karıştı. Zabıtanın ardından harekete geçen polis ekipleri, pazarcıların üzerine tazyikli su sıktı. Bunun üzerine daha da öfkelenen grup, yanlarında getirdikleri, içi meyve-sebze dolu kasaları güvenlik güçlerine

fırlattı. Kasaların adeta havada uçuştuğu arbede sırasında yaralananlar oldu. Bazı pazarcılar kanlar içinde kalırken, pazarcıların fırlattığı bir kasa, İHA kameramanı Volkan Kayalar'ın başına isabet etti. Başından hafif şekilde yaralanan Kayalar, yaşadığı şokun ardından görevine devam etti.

Polisin müdahalesi ve bölgedeki gerginlik sürüyor.

PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
PAZARCI EYLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 13:35:00
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 16:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cahit yetişir IP: 78.181.35.xxx Tarih : 18.06.2010 23:58:36

cuma pazarı tamamen ranta dayalı olan yerdir çünki eski yeri istanbulda en son değiştirilecek veya kalkacak bir pazar yeridir.parar yerini bilenler bunu anlar 25 cm rede ara yollar var detaylar bizde saklı kalsın.