30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Pazarcılardan ilginç promosyon!

Şişli'deki bazı pazarcılar kampanya başlatarak AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar'a oy verecek müşterilerine aldıkları sebze veya meyvenin ikinci kilosunu bedava veriyor.

Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan semt pazarını ziyaret etti. Hem pazarcılara hem de pazara gelen vatandaşlara karanfil dağıtan Haberdar, sorunlarını dinledi.

Pazarcılar, pazarın çamur içinde olduğunu belirterek, Haberdar'dan başkan seçilmesi halinde bu sıkıntıların giderilmesini istedi. Bazı pazarcılar ise Emin Haberdar'a oy verecek vatandaşlar için "bir kilo alana bir kilo bedava" promosyonu başlattıklarını anlattı. Vatandaşların ise promosyona yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

Haberdar daha sonra Kuştepe Mahallesi'ne geçti. Burada büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Haberdar, seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada "Kuştepe Şişli'nin önemli yerlerinden birisi. Kuştepeli vatandaş bilinçlidir, kime oy vereceğini bilir. Şişli sadece Nişantaşı'ndan ibaret değil. Diğer mahallelerde var bana destek verin tüm sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

Haberdar daha sonra kalabalığa dönerek, "Yüzde 70 oy almayı düşünüyor musunuz" diye sordu. Bunun üzerine kalabalıktan "söz veriyoruz" yanıtı geldi. Ardından kalabalık bir grupla birlikte Kuştepe sokaklarında dolaşan Haberdar, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?