4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Peker’in ’8 aylık hamile’ denilen eşi

Ergenekon davasının 23’üncü duruşmasına getirilen Sedat Peker, Habertürk’ün haberine istinaden bazı gazetelerde çıkan, eşinin hamile olduğu iddialarının doğru olmadığını söyledi. 

Bu iddiayı "Delilik" diye değerlendiren Peker, 8 aylık hamile olduğu belirtilen eşinin 44 kilo olamayacağını belirtti. Eşinin hamileliği konusunda, istenmesi halinde doktordan rapor bile alabileceklerini anlatan Peker, bazı gazetelerde çıkan, eşinin hamile olduğu yönündeki haberlerin düzeltilmesini istedi.

Mayıs’ta cezaevinde evlendiler

"Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve gasba teşebbüs" suçlarından Kocaeli Yüksek Güvenlikli Cezaevinde hükümlü bulunan Sedat Peker, bu yıl mayıs ayında cezaevinde kıyılan nikahla avukatı Özge Yılmaz (27) ile evlenmişti. Peker, "Ergenekon" davasında da sanık olması nedeniyle dava başlamadan önce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’ne nakledilmişti.

Silivri’de karnını gösterdi

ÖZGE Yılmaz Peker de, dün Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusu’nden çıkarken muhabirlere hamile yönündeki haberleri yalanlamak için duruşmaya geldiğini söyledi. Pardösüsünün önünü açarak karnını gösteren Özge Yılmaz Peker, "Hamile kalmış ya da doğum yapmış halim var mı? Nereden çıkıyor bu haberler?" dedi. "Çocuk yapmak ister misiniz" sorusuna ise Özge Yılmaz Peker, "Bunun için en az dört yıl beklemem lazım. Gerekirse 4 yıl değil 40 yıl daha beklerim" dedi. Duruşmayı cüppe giyerek avukatların bölümünde izleyen Özge Yılmaz Peker, duruşmanın ardından geldiği cipe binerek kampustan ayrıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 10:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?