4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Pendik'te 3 otomobil kundaklandı

Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Şehit Turgay Kahraman Sokakta bulunan araçlar, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saat 23.00 sıralarında kundaklandı. 

Araçların yandığını gören vatandaşlar, bir taraftan itfaiyeyi aradı, bir taraftan da evlerinden kaptıkları bidonlarla araçları söndürmeye çalıştı. 

Edinilen bilgiye göre Pendik, Şehit Turgay Kahraman Sokak üzerinde bulunan 3 araç, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından kundaklandı. Otomobilleri, üzerlerine benzin dökerek ateşe veren zanlılar olay yerinden hızlı bir şekilde kaçarak, kayıplara karıştı. Olayı gören vatandaşlar, "Evin içindeydik. 'Arabaları yakıyorlar' dediler, dışarı çıktık. 3 kişilermiş. İtfaiye gelmeden önce bidonlarla suları taşıyarak, araçları söndürdük" dedi. 

Zanlılar, polis ekiplerinin başlattığı titiz çalışmalarla yakalanmaya çalışılırken, yanan araçlardan Hyundai marka minibüste bulunan Türk Bayrağı dikkat çekti. Olay yerine toplanan vatandaşlardan Mehmet Tangöz, " Top sakallı 3 kişi mahalleye geldi. Benim arabamda da Türk Bayrağı var ama benim arabam biraz içerde kalıyordu, göremediler. Evimi de yaksalar, bu bayrak burada kalacak" diye tepkisini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 09:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?