4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Pendik'te benzin istasyonu soygunu

Pendik'te bir benzin istasyonuna gelen 3 kişi, ellerindeki silah ile kasa görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra paraları alarak kaçmak isterken, kendilerine engel olmak isteyen bir pompacıyı yaraladı. Polis, kayıplara karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 03.00 sıralarında Pendik, Kaynarca, D-100 Karayolu üzerinde bulunan Shell Benzin İstasyonu'nda meydana geldi. Yeşil tulum giyinmiş, siyah kar maskeli ve silahlı 3 kişi, benzin istasyonuna gelerek, kasa görevlisi Ahmet Derici'yi yere yatırarak, etkisiz hale getirdi. Kasadaki 700 YTL ve yüklü miktarda kontör kartını gasp eden şahıslar, istasyondaki kameralarca tespit edilmemek için yol üzerine bıraktıkları plakasız beyaz otomobillerine doğru koşmaya başladı. Ancak bu sırada istasyonda görevli Murat Akdağ, şahısların önüne geçerek, müdahale etmeye çalıştı. Soyguncular Akdağ'a ateş ederek, sol bacağından vurduktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Benzin istasyonundaki görevliler ve müşteriler Akdağ'ı taksi ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Akdağ'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olaydan sonra söz konusu benzin istasyonuna gelen polis, geniş çaplı inceleme yaptı. Derici'nin ifadesine başvuran polis ekipleri, olay yerinde 2 adet boş kovan bulurken, kurşunlardan birinin istasyonun idari bürosunun kapısına isabet ettiğini tespit etti. Polis, alınan ipuçları ve kamera kayıtları doğrultusunda failleri yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 10:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?