4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Pendik'te ilginç hırsızlık

Pendik'te bir işyerine giren 3 hırsız kısa bir sürede içerde bulunan bilgisayarları alarak kaçtılar. İşyerine girerken fazla gürültü yaptığı gerekçesiyle, arkadaşına tokat atan hırsız kayıplara karıştı. İlginç hısrızlık, işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. 

Pendik'te Şeyhli mahallesinde bir işyerine gece geç saatlerde giren hırsızlar, güvenlik kamerasına rağmen, işyerini kısa sürede soydular. Doğalgaz malzemeleri satılan işyerine giren hırsızlar, aynı zamanda komik görüntülerinde yaşanmasına sebep oldular. İşyerinin kapısını levye ile açmak için uğraşan hırsız, arkasından gelen ve gürültü yapan arkadaşına tokat attı. Eldivenli ve yüzlerini gizledikleri tespit edilen hırsızlar, güvenlik kameralarına rağmen, girdikleri işyerinde 46 saniyede içeride bulunan bilgisayarları alarak kaçtılar. 

Sabah saatlerinde işyerinin kapısını açık bulduklarını söyleyen işletmeci Cemil Ünal, güvenlik kamerası kayıtlarını izlemeye başladıktan sonra, tüm üzüntüsünü unuttuğunu söyledi. Hırsızın hırsıza tokat atması sebebi ile sürekli güldüğünü ve bundan dolayı uzuntüsünü unuttuğunu söyleyen Ünal, "Giden bilgisayarlarımız oldu. Ancak bizim sevindiğimiz taraf, komşularımızın gürültü üzerine gelip hırsızlarla karşılaşmaları halinde daha kötü olayların yaşanmasıydı. Bilgisayarlara üzülüyoruz. Ancak bu görüntüleri izledikten sonra kendimi gülmekten alamıyorum" dedi. 

Jandarma olaydan sonra hiç bir parmak izi ve delil bırakmayan hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 12:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?