30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Pendik'te silahlı PTT soygunu

Pendik'te bir PTT şubesi silahlı iki kişi tarafından soyuldu.

Alınan bilgilere göre Pendik Ertuğrul Gazi Mahallesi Atıfefendi Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesi'ne saat 14,20 sıralarında gelen iki silahlı soyguncu, öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra, içeriye girerek, görevli memuru silahla etkisiz hale getirdi.

Kasadaki bin 700 TL'yi alan silahlı soyguncular, dışarda park ettikleri ve plakası alınamayan bir araçla olay yerinden uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, PTT şubesinde incelemelerde bulundu. PTT şubesindeki görevli memurdan soyguncuların eşgali ile ilgili bilgi alan polis ekipleri PTT şubesindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeya aldı.

Görgü tanığı bir bayan "Ben o sırada balkondaydım. Aşağıda iki kişi ellerindeki telefonla sağı solu kontrol ettikten sonra içeri girdiler" şeklinde konuştu. Başka bir görgü tanığı ise, olayın cuma namazı cıkışında gerçekleştiğini ve PTT şubesinin bulunduğu sokak tenha olduğu için, bunu fırsat bilan soyguncuların olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

PTT şubesinde görevli memur ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis iki soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 17:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?