4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Perakende Günleri 2008 sona erdi

Bu yıl 3 bin kişilik bir katılımın gerçekleştiği Perakende Günleri 2008 sona erdi. 

Etkinlik kapsamında verilen Perakende Güneşi Ödülleri de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

Verilen bilgiye göre ödül töreni iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Birçok yeniliğe ev sahipliği yapan ödül töreninin sunuculuğunu Tolga Çevik yaparken, gecenin sürprizi ise birbirinden güzel şarkıları ile Fatih Erkoç oldu. 

Maximum Kart ve Hürriyet'in sponsorluğunda gerçekleşen Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda bu yıl En Başarılı Mağaza/Market Müdürü, En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü, Maximum Özel Ödülü, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Marketler, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Alışveriş Merkezleri, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Mağazalar, En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü, Perakendeye Katkı Ödülü ve Yaşam Boyu Başarı Müdürü kategorilerindeki ödüller sahiplerini buldu. 

"Yıllar içinde örnek bir çizgi izlemiş, sektörde çok başarılı uygulamalara imzasını atmış, iş dünyasında olduğu kadar rakiplerinde de saygı uyandırmış, yıllarını perakende sektörüne vermiş" bir perakendeciye verilen Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nün bu yılki sahibi Mavi Jeans Yönetim Kurulu Başkanı Sait Akarlılar oldu. Sait Akarlılar ödülünü Cem Boyner'in elinden aldı. 

"Müşterilerin kalbini kazanmış, müşterisiyle yakınlık kurabilmiş ve takdir görmüş" olan perakende kuruluşuna verilen "En Beğenilen Perakende Kuruluşu" ödülü Nielsen tarafından yapılan araştırmayla belirlendi. Ödülü mağazalar bölümünde LC Waikiki alırken marketler bölümündeyse Migros aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 21:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?