7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

PETDER'in yeni yönetim kurulu başkanı

PETDER’in yeni yönetim kurulu başkanı Ertuğrul Tuncer oldu. Kısa adı PETDER olan derneğin adı "Petrol Sanayi Derneği" olarak değiştirildi.
PETDER Petrol Sanayi Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 24 Şubat 2004 tarihinde BP Petrolleri A.Ş. Genel Merkezinde yapıldı. Toplantıda, yeni Yönetim Kurulu seçildi. Yeni oluşan Yönetim Kurulu, ilk toplantısında yeni Başkan olarak, Petrol Ofisi A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Tuncer’i, Başkan Yardımcısı olarak The Shell Company of Turkey Ltd. Genel Müdürü Canan Ediboğlu’nu ve Muhasip Üye olarak Mobil Oil Türk A.Ş. Mali İşler Direktörü Münci Bilgiç’i seçti.
PETDER’in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Tuncer (Petrol Ofisi A.Ş. Genel Müdür), Yönetim Kurulu Başk. Yard. Canan Ediboğlu (Shell Turkey Ltd. Genel Müdür), Yönetim Kur. Muhasip Üye Münci Bilgiç (Mobil Oil Türk A.Ş. Mali İşler Dir.).
Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle: Alistair Clark (Turcas Petrol A.Ş. Genel Müdür), Muammer Ekim (Total Oil Türkiye, Genel Müdür), Sacid Aker (ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş. Tic. Müdür), Tahir Uysal (BP Petrolleri A.Ş. Türkiye Başkanı), Varol Dereli (Delta Petrolleri A.Ş., Danışman)
Genel Kurulda ayrıca, kısa adı PETDER olan Derneğin adının "Petrol Sanayi Derneği" olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Genel Kurul ayrıca, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan "Atık Yağların Kontrolu Yönetmeliği" hükümlerinin Dernek üyeleri adına yerine getirilmesi ve sağlıklı bir toplama ve geri kazanım sisteminin PETDER bünyesinde oluşturulması için Dernek tüzüğünde ihtiyaç duyulan değişiklikler ile birlikte 2004 bütçesini onayladı.
İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2004 Perşembe 12:15:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?