30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Pizza Max Libadiye şubesi açıldı

Pizzamax'ın yeni şubesi Üsküdar Libadiyede açıldı.
İlk şubesini 1996 yılında Ulus'ta açan Pizza Max, bugün şubeleşme ağını geliştirerek 20'ye ulaştı.

Marka önümüzdeki yılsonuna kadar 60 şubeye ulaşmayı daha sonra bu sayıyı 100'e ulaştırmayı hedefliyor.
Pizzamax Libadiye'nin açılışı nedeniyle düzenlenen etkinlikte İhlas Haber Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Akyem Gıda Ltd. Şti. ve Pizzamax Libadiye ortaklarından Muzaffer Ayanoğlu, Pizzamax Libadiye'nin franchasing yöntemi ile açıldığını ve franchasing bedeli olarak 40 bin dolar ödediklerini söyledi.


Ayanoğlu, pizza hamurunun Türk damak tadına göre geliştirildiğini belirterek "Pizzanın yanında burada sunduğumuz tavuklar krispi sistemi ile kızartılıyor. Amerika dan getirilen broaster makineleri ile aşırı basınç sistemi ile tavuklar 7 dakikada pişiyor ve yağ çekmiyor. Tavuk yenildiği zaman içi sulu çıkıyor. Herkes tavuğun kuruluğunda şikayet ederdi. Bu yüzden tavuk ürününde iddialıyız" şeklinde konuştu.


Bu sene içinde yeni şubeler açmaya hedeflediklerini söyleyen Ayanoğlu, Pendik ve Göztepe Soyakta yeni şubeler açmayı planladıklarını söyledi.
Ayanoğlu, Pizzamax Libadiye'de 15 civarında eleman çalıştıracaklarını ifade ederek "Diğer iki mağaza ile eleman sayımız 45 olacak. Yatırım bedeli 250 bin dolar, 3 mağaza için 750 dolarlık yatırım yapacağız" dedi.


Pizzalarına çok güvendikleri ve iddalı olduklarının altını çizen Ayanoğlu "Büyük bir gelecek bekliyor. Pizzamax'ın yeni yüzü olacağız. Pizzamax sahipleri bize yarı ortağımızsınız diyor. Bize o şekilde bakıyorlar" diye konuştu.


Pizza Max'in yeni şubesinin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen İdris Güllüce, "Kriz ortamında böyle yatırımların yapılması sevindirici" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 15:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?