30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Plazma TV'ler kapış kapış gitti

Eyüp'te bir elektromarketin açılışı nedeniyle düzenlenen kampanya, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kampanya kapsamında 10 TL'den satışa sunulan cep telefonları yoğun ilgi görürken, vatandaşlar uygun fiyata satılan plazma televizyonları adeta kapıştı.

Eyüp Otakçılar Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezinde açılan elektromarketin açılışı nedeniyle düzenlenen kampanya, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yüzlerce kişi, dün geceden itibaren mağaza önünde uzun kuyruk oluşturdu. Mağaza yetkilileri Kurtköy'de bir tekstil mağazasının açılışında yaşanan izdihama benzer bir durumla karşılaşmamak için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Kuyruğa giren müşteriler sabah 07.00'den itibaren oluşturulan bariyerlerden sıra ile geçirilerek mağazaya alındı. 10 TL'ye satılan cep telefonları ve uygun fiyata satışa sunulan plazma televizyonlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar uygun fiyata satılan plazma televizyonları adeta kapıştı. Bazı vatandaşların, satın aldıkları plazmayı sürükleyerek mağazadan çıkarmaya çalışması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Alışverişe gelen Mehmet Polat, "Oğluma bilgisayar almaya geldim. Piyasaya göre 400- 500 bin lira fark ediyor. Daha ucuz bulduk. Fiyatları karşılaştırdıktan sonra geldik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 10:20:38
Güncelleme :7 Şubat 2009 Cumartesi 10:21:26