3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Polat galibiyete inanıyor

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Kadıköy'e kazanmak için gideceklerini belirterek, "Derbiyi kazanacağımıza inanıyorum" dedi.


Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Polat, Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki son durumunun yanı sıra Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçının önemini kimseye anlatmaya gerek olmadığını belirten Polat, "Benfica maçı öncesinde futbolculara derbiyi unutturmak için çok uğraştık ama eminim ki kimse unutmuyor. Fenerbahçeliler için de aynı durum geçerli. Her zamanki gibi çok heyecanlı bir maç olacak ama bu maçın anlamı Fenerbahçeliler açısından çok farklı, bizim açımızdan çok farklı. Biz oraya kazanmak için gideceğiz ve ben kazanacağımıza inanıyorum" dedi.


"GÖÇEK İYİ BİR HAKEM"
Derbiyi yönetecek olan Hüseyin Göçek'in iyi bir hakem olduğunu belirten Polat, "Benim beklentim kendisinin etki altında kalmadan tamamıyla kuralları uygulayarak maçı yönetmesidir. Taraflara adalet dağıtmaya çalışmadan sadece kurallara uygun bir maç yönetmesini diliyorum. Gerek Federasyon'un, gerekse MHK'nin Hüseyin Göçek'ten beklentileri yüksek. Atamadan önce Göçek'e kamuoyunda büyük bir güvenoyu vardı; diliyorum o da kimseyi yanıltmaz. Allah yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.


Benfica galibiyetinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Polat, "Bu galibiyet her şey demek değil. Daha yolun başındayız ve gönlümüzden geçen Kadıköy'de final oynamak. Şu an iyi yoldayız ama beni asıl memnun eden, Galatasaray 90 dakikalık süre içinde 60 dakika iyi futbol ortaya koydu. Bunu 90 dakikaya yaydığımız vakit final oynamamız için bir engel kalmaz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?