3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Polinas'a 7 ödül birden

Yıldız Holding Ambalaj Grubu Şirketleri'nden Polinas, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) her yıl düzenlediği Başarılı Sanayi Kuruluşları arasında 7 ayrı kategoride ödül aldı.

Esnek ambalaj ve etiket sektörüne hizmet veren Polinas, EBSO'nun düzenlediği en başarılı sanayi kuruluşları arasında 7 ödüle layık görüldü. İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde 17 Aralık tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda EBSO Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Taşkın'ın da katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde Ege Bölgesi'nin Başarılı Sanayi Kuruluşları ödüllendirildi.

Törende Polinas 6 dalda başarı belgesi, 1 dalda plaket aldı. Polinas, Plastik Sanayii Meslek Grubu'nda En Fazla İstihdam, En Yüksek Yatırım, En Yüksek İhracat gerçekleştiren ve En Fazla Vergi ödeyen, Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Gerçekleştirdiği İhracatla bölge ekonomisine katkı sağlayan, Ar-ge çalışmalarıyla başarılarını arttıran ve 25 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren firmalar arasında olduğu için Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından başarı belgeleriyle ödüllendirildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan içinde bulunduğumuz dönemi nerede duracağı belli olmayan freni patlamış bir kamyona benzetirken, "Firmalar bu krize karşı güçlü olup yılmamalılar çünkü biz 94, 99, 2001 krizlerini atlatabilmiş güçlü sanayicileriz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 14:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?