7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Polis 3. katilin peşinde

Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ahmet Hakan Canıdemir’i trenden attığı iddia edilen 3. şahıs Ümit Çiğdem ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Hakan Canıdemir’i trenden atarak ölümüne neden olduğu iddia edilen 3. kişi Ümit Çiğdem’i bulmak için operasyon düzenleyen Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı sivil ekipler, dün gece boyunca çeşitli noktalarda ve tren istasyonlarında şüpheli şahsı aradı. Yapılan kontroller sırasında şüpheli 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 17 yaşındaki D.E.’nin, Diyarbakır’da yan kesicilikten sabıkası olduğu belirlendi. D.E. ile birlikte yanında bulunan 2 kişi daha sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Ümit Çiğdem ile ilgili tren istasyonunda yapılan çalışmalarda ise üzerinden kimlik çıkmayan şüpheli bir şahıs, polislerin kovalamacası sonucu yakalandı. Tren istasyonunda beklemekte olan ve trende polisleri fark edince kaçmaya başlayan şahıs, ekipler tarafından yaklaşık 100 metre kovalandı. Şahsı korkutmak amacıyla silahlarını çeken polis ekipleri "dur" ihtarında bulundu. Yakalanarak yaka paça gözaltına alınan kimliği belirsiz şahıs, daha sonra ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, gece boyu değişik noktalarda operasyonlarını sürdürdü. Polis, tren istasyonunda yaka paça gözaltına alının şahsın Ümit Çiğdem olma ihtimali üzerinde duruyor.

istanbul
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 12:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?