4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Polis damat kan akıttı!

Bağcılar'da, bir polis memurunun da karıştığı silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Boşanmak istediği eşinin akrabalarıyla bir süredir sıkıntı yaşadığı öne sürülen polis memuru Ö.A, uzlaşmak için bir araya geldiği aile yakınlarıyla tartışmaya başladı.

3 yaşında hasta bir çocukları olmasına rağmen ayrı yaşadığı öğrenilen eşinin evinde çıkan tartışmayı sona erdirmek için uyarı amaçlı yere ateş ettiği öne sürülen Ö.A.'nın silahından çıkan kurşunlar 2 kişinin ölümüne ve 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Ö.A'nın eşinin kardeşleri Muhterem Eren ve Devrim Eren seken kurşunların isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Eren kardeşler hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybederken, aynı olayda yaralanan 3 akrabaları ise tedavi altına alındı.

Ö.A ve olayda yanında bulunan babası H.A. gözaltına alındı. Ö. A.'nın ifadesinde, "Eşimle aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Boşanma kararı aldık. Ancak ailesi beni hiç rahat bırakmadı. Beni arayarak hep tehdit ettiler. Olay günü de beni arayarak "Gel ailece toplandık karar vereceğiz" dediler. Ben de babamla birlikte giderek olayın bitmesini istedim. Ancak beni "Kızımızı nasıl boşarsın" diye tehdit ettiler. Babama kiremitle saldırdılar. Ben de kendimizi korumak için silahla yere doğru ateş ettim.

Amacım kimseyi öldürmek değildi" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

...
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2011 Cumartesi 21:07:45
Güncelleme :27 Ağustos 2011 Cumartesi 21:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?