30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Polis dayağı hastanelik etti

İstanbul Avcılar'da motosikletli polis ekibinin Aydın Üniversitesi İngilizce çevirmenlik bölümü Güney Tuna'yı döverek hastanelik ettiği iddia edildi. Bacaklarında iki kırık ve beyninde darbeye bağlı ödem oluşan gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Olay önceki gece Avcılar Mustafa Burcu Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Güney Tuna arkadaşlarıyla bir parkta içki içerken polis gençlerin yanına geldi ve parkı terketmelerini istedi.

Yaklaşık 10 dakika sonra tekrar parka gelen polisler, isteklerinin yapılmadığını görünce gençlerle önce tartıştı ardından Tuna'yı darp etti. Güney Tuna polisler tarafından bir süre darp edildikten sonra olay yerine gelen ekip aracı ile Avcılar Merkez Karakolu'na götürüldü.

Baba Cengiz Tuna, karakoldan çıkarken bacağında ve diz kapağında ağrı hissseden oğlunu yakındaki bir hastaneye götürdüğünü, burada sol diz kapağı ile sağ fibula kemiğinin kırık olduğunun ortaya çıktığını, çekilen tomografide de beyninde kanama tespit edildiğini söyledi.

Ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilen Güney Tuna'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Baba Cengiz Tuna, polislerden şikayetçi olacağını söyledi

cnntürk
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 11:48:16
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 11:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?